Modern

Egy modern belső térnek klasszikusnak és funkcionálisnak kell lennie

 

A modern lakberendezési stílus tökéletes azok számára, akik szeretik az egyenes vonalakat, a funkcionális bútorokat és kiegészítőket, valamint a könnyű anyagokat. Ez a kombináció klasszikus és luxus megjelenést kölcsönöz belterének, amit a stílus minimalista megközelítése erősít meg. Bárki kialakíthat magának egy modern belső teret, ha szem előtt tart néhány dolgot.

 

Az összes modern stílusú termék megtekintése

 

Egyenes vonalak

A modern lakberendezési stílus egyik legmeghatározóbb jellemzője a bútorok és kiegészítők egyenes vonalaiban mutatkozik meg. Gondoljon egy nagy sarokkanapéra vagy egy fotelre, amely egyenes karfával lett ellátva. Az egyensúly megőrzése érdekében párosíthatja néhány kerek dohányzóasztallal, ügyelve közben arra, hogy a tér tágasabb részében jelenjen meg az a jellegzetes letisztult vonalvezetés. A modern belső tereknél igen gyakran fordulnak elő geometriai formák is.

 

 

 

Modern anyagok

A bőr, króm, rozsdamentes acél, műanyag, magasfényű és könnyű fa mind a modern stílusú lakberendezéshez illő anyagok közé sorolható. A meleg tapintás érdekében párosítsa ezeket puha szövetekkel, mint például a pamut vagy a bársony.

 

 

 

Az összes modern stílusú termék megtekintése

 

 

 

 

Trendek 2022-re