Tervezze meg álmai kertjét – váltsa valóra ötleteit


Milyen egy álomkert? Hunyja le a szemét, és képzelje el. Ez több, mint egy füves terület pár virággal. Ez az a hely, ahol a gyönyörű zöld növényzet, a vibráló virágok, és a hangulatos bútorok nyugodt pihenőoázist alkotnak. Kialakíthat egy botanikai paradicsomot vagy akér egy hangulatos városi menedéket is. Jó hír: a lehetőségek végtelenek. Az elegáns bútorokkal díszített kis erkélykertektől a pázsitokig, az Ön választása.

Az álomkert létrehozásának lépései: 5 tipp és trükk

A megfelelő útmutatással álmai kertjének megtervezése meglehetősen egyszerű. Íme, néhány gyakorlati tipp és trükk, amelyek segítenek valóra váltani az álmát:

  1. Mérje meg a rendelkezésre álló helyet. Elemezze a kültéri területet, gondoljon a napfényre, a talaj minőségére, és a meglévő tereprendezési jellemzőkre. Ezek az információk segítenek kiválasztani a növényeket.
  2. Határozza meg a stílusát. A modern minimalizmus vagy a rusztikus báj tetszik jobban? Határozza meg a kert stílusát, hogy könnyebb legyen tervezési döntéseket hozni. Gondoljon a ház kialakítására is – kell passzoljon a kettő.
  3. Tervezze meg az elrendezést. Mérje meg a helyet, és vázolja fel kertje elrendezését vázlatosan. Adjon hozzá ösvényeket, ülőhelyeket, és fókuszpontokat, például vízi létesítményeket vagy szobrokat.
  4. Válasszon megfelelő növényeket. Válasszon olyan növényeket, amelyek megfelelnek az éghajlatnak és az Ön stílusának. Keverje a virágokat, cserjéket és lombozatot a sokoldalúság érdekében. Figyelje meg, milyen növényfajokat termesztenek a szomszédai. Ezzel megtudhat többet az időjárási vagy talajviszonyok és a választott növénytípus közötti illeszkedésről.
  5. Adjon hozzá személyes kiegészítéseket. Tegye bájossá a kert kialakítását szobrokkal, szélcsengőkkel és kültéri világítással.

  

Bútorok beépítése álmai kertjébe

A bútorok fontos szerepet játszanak álmai kertje hangulatának alakításában. Íme, néhány tipp a bútorok kültéri térbe való bevonásához:

  • Válasszon tartós anyagokat: Válasszon időjárásálló anyagokat, például rattant, tíkfát vagy alumíniumot. Egész évben ellenállnak az időjárási elemeknek, és olyan jól néznek ki, mint újkorukban, minimális odafigyeléssel.
  • Hozzon létre kényelmes társalgóhelyet: Rendezze úgy az ülőhelyeket, hogy ösztönözze a pihenést és a társasági életet. Vegye fontolóra az olyan lehetőségeket, mint például a nyugágyak, padok és függőágyak.
  • Stílusos kiegészítők: Frissítse fel kültéri oázisát aranyos párnákkal és takarókkal. A kültéri szőnyegek melegséget és kényelmet biztosítanak.
  • Használja ki a sokoldalúságot: Válasszon olyan bútordarabokat, amelyek alkalmazkodni tudnak a különböző tevékenységekhez, a kültéri étkezéstől a napozásig.

 

Kertészeti kellékek


Kerti cserepek és virágtartók

-10% Most felkapott
45 340,00 Ft

Áfával


Tavak és szökőkutak


Úszási kiegészítők és medence karbantartása


Gyerekek szabadtéri tevékenységei


Komposztok és esőhordók


Kültéri dekoráció

Ajánlat Most felkapott
31 240,00 Ft

Áfával


Biodiversity

35 510,00 Ft

Áfával


Álombeli kerti ötleteket az ügyfeleinktől


Merítsen ihletet az ügyfeleink által létrehozott álomkertekből. Fedezze fel a fényképeket és lakberendezési tippeket saját kertje átalakításához.

#sharemevidaxl


Nagyon örülünk, hogy ügyfeleink gyönyörű tereket hoznak létre termékeinkkel, és megosztják azokat a#sharemevidaXL. A lenyűgöző kerttervektől a hangulatos otthoni belső terekig ügyfeleink kreativitása valóban inspiráló. Ön is csatlakozhat közösségünkhöz és ossza meg saját vidaXL ihlette terveit. Ünnepeljük a gyönyörű, kényelmes lakóterek iránti szenvedélyünket, és inspiráljuk egymást, hogy még lenyűgözőbb terveket alkossanak!

Fedezz fel mindent

Összefoglaló


Álomkertje csak néhány ötletre van Ömtől, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk a folyamat minden egyes lépésében. Ragadja meg kertészkesztyűjét, és szabadítsa fel kreativitását! Ne feledje, hogy a kertje nem csak egy növénygyűjtemény. Hanem egy történet, amely arra vár, hogy elmeséljék, egy zen tér, ahol emlékek születnek. Kellemes kertészkedést, és kívánjuk, hogy álmai kertje virágozzon örömmel és végtelen csodával!