Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5 (6661 értékelés)

Fészerek

Megjelenítve: 1-48 of 86

Kerti fészerek minden kerti eszköz számára

Tele van a garázsod szerszámokkal, kerti bútorral és eszközökkel? Vagy talán nincs is garázsod? Bármelyik is legyen a te eseted, egy kerti fészer lesz a megfelelő megoldás, mely elegendő tárhellyel fog szolgálni minden nap. A hasznos jellege mellett remekül is fog kinézni. Itt a vidaXL-nél találsz minden féle méretű és alakú fészert olyan anyagban, melyet te szeretsz. Bármi is legyen a célod velük, mi rendelkezünk a tökéletes fészerrel!

Multifunkciós kerti fészerek

A fészer egy praktikus és kényelmes megoldás több dolog tárolására. Legtöbb esetben a kerti bútorok is többet tartanak, ha megfelelő helyen tárolják ezeket. Új fészereddel te is megvédheted kerti bútoraid. Ugyan ez érvényes a kerti szerszámaidra is. Fészeredben minden rendezetten lesz, így kerted tisztán és szabadon marad! Éjjelre zárd be ajtóit, így biztonságban tudhatod ezeket.

Válaszd a megfelelő darabot

Mikor egy kerti ház után keresgélsz, hol dolgaid raktározhatod fontos lehet, ha előre meggondolod, hogy hova is szeretnéd ezt tenni. Így nem ér majd csalódás, ha a fészer nagyobb mint a kívánt tér. Tartsd észben azt is, hogy mit szeretnél benne raktározni. A fészer alapja is egy fontos tényező, hisz jobb egyenes felszínre helyezni ezt. A vidaXL fészerei könnyedén összerakhatóak és szállításuk ingyenes.

Mutass többet