Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Kerti padok

Megjelenítve: 1-48 of 130

vidaXL kerti padok széles választékban

Egy kiegészítő kerti pad hozzáadása az elülső vagy hátsó kerthez a legegyszerűbb módja, annak, hogy létrehozzunk egy kültéri ülőhelyet. Nem kell feltétlenül illeszkednie a többi kültéri bútorjához, jól mutathat önmagában is. Miért ne helyezné egy üres fal elé ahova rengeteget süt a nap napközben, vagy egy olyan helyre ahova eljutnak az utolsó napsugarak szürkület előtt. A kerti padok abban az esetben is ideálisak, ha egy teljes bútor szett az elülső kertben kicsit már túl sok lenne. Amint a hátsó kertet már nem éri napsütés, még élvezheti kis ideig a napsugarakat a ház túlsó oldalán. A vidaXL-nél gyönyörű, különböző stílusú kerti padokat fog találni.    

Olcsó kerti padok különböző anyagokból

Amikor valaki a kerti padokat említi, akkor meglehetősen a klasszikus fapadokra gondolnak az emberek. Viszont a mi padjaink sokféle anyagból készültek, mint például fémből vagy rattanból. Mindkét anyag megőrzi kellemes küllemét, kevés karbantartást igényelve, a fával ellentétben. A másik gyakran választott alternatíva több anyag keveréke. Például egy fából készült kerti pad fémrózsával vagy gyémánt mintával. A különböző anyagok mellett, a vidaXL termékek számos dizájnban is kaphatók. Kerti padok kartámasszal, fából készült fa köré építhető padok, padok háttámla vagy anélkül stb. A további kényelem fokozása érdekében, a vidaXL puha párnákkal ellátott padokat is kínál. Abban az esetben, ha nem tartozik párna a padhoz, bármikor kiegészítheti különállókkal. Az extra kényelem mellett, ezek a párnák kellemes légkört is teremtenek.    

A fából készült padok karbantartása

Ha fából készült kültéri bútort választ, azt szükséges karbantartani. Ha megfelelően gondozva van, éveken keresztül szolgálni fogja Önt. A fából készült padok mindig is karbantartást igényeltek. Néha a fát szükséges lefesteni vagy kezelni használat előtt. Ez megvédi a külső tényezőktől. Egy olyan pad, ami egész évben kint van, tavasszal tisztítást igényel. Moha és egyéb szennyeződések tapadnak a fához, viszont könnyen megszabadulhat tőlük. Be kell nedvesíteni a padot, töltsön meg egy vödröt vízzel, tegyen hozzá sót, szódabikarbónát vagy ecetet, és súrolja be ezzel a terméket. A zöld lerakodások eltűnnek egy pillantás alatt!    

vidaXL kültéri bútor értékesítés

A vidaXL-nél rendszeren lehet érdekes ajánlatokkal találkozni; számos terméket foglalnak magukba, beleértve a kerti padokat és egyéb (kerti) bútorokat is. Ne hagyja ki ajánlatainkat

Mutass többet