24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Napozóágyak

Megjelenítve: 1-48 of 281

Kihagyhatatlan pihenés olcsó napozóágyunkon  

Sok ember számára a napozóágy luxuscikknek számit, de ha már beszerzett egyet, az elengedhetetlen darabbá válik kertjében! Amikor előbukkannak az első napsugarak, egyszerűen csukja be szemét és képzelje el, amint a medence szélén vagy a trópusi szigeteken pihen. Egy napozóággyal tökéletesen kitudja használni kertjében a kellemes időt. A vidaXL-nél nagy választékban talál remekül megtervezett napozóágyakat és egyéb kültéri bútorokat. Minden bútor elérhető különböző anyag változatokban. Tehát, függetlenül attól, hogy rattant, fát vagy szövetet szeretne, a vidaXL-nél megtalálja a keresett napozóágyat!    

Fából készült napozóágy vásárlás  

A fából készült bútor természetes és luxus megjelenéssel ruházza fel kertjét. A vidaXL termékválasztéka számos nagyszerű napozóágyat tartalmaz, amelyek különböző fafajtákból készültek, mint például az akácfa, tíkfa es bambusz. Ha megfelelően karbantartja az anyagot, sok éven át szolgálni fogja Önt. Amint a fa színe fakulni kezd, egyszerűen kenje be faolajjal és máris olyan lesz mintha vadi új lenne.    

Rendkívüli napozóágyak minden kertbe  

Egy olcsó kerti napozóágy tökéletes helyet kínál pihenéshez. Mi jobb annál, mint mikor egy napozóágyon hatra dőlve, egy könyv társaságában hideg italát issza? A vidaXL-nél sokféle stílus, anyag és dizájn közül választhat. Miért ne vásárolna egy kényelmes, összecsukható napozóágyat? Helyet takaríthat meg vele, mikor nincs használatban. Vagy választhat egy két darabból álló luxus napozóágy szettet napernyővel. Vagy válasszon egy napozóágyat tetővel. Kiváló lehetőség azok számára, akik élvezni szeretnék a friss levegőt és a meleget, miközben óvva vannak a túlzott napsütéstől.  

A minőségi napozóágy egyik jellemzője, hogy különböző pozíciókba állítható. Olvassa kényelmesen könyvét vagy egyszerűen élvezze a körülvevő környezetet egyenesen ülve, vagy pihenjen teljes mértékben hátra engedett háttámlával. A vidaXL-nél rengetek kényelmes kétszemélyes napozóágyat is talál, ezáltal osztozkodva a napsütésben!  

Olcsó napozóágyak, amiket kint lehet tartani

Egy napozóágyat nem könnyű tárolni, ha nem csukható teljes mértékben össze. Ilyen esetekben, kézenfekvőbb, ha egy olyan napozóágyunk van, ami időjárásálló anyagból készült, szóval a vidaXL alumínium napozóágy egy tökéletes választás.

Mutass többet