Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Kerti székek

Megjelenítve: 1-48 of 339

Olcsó kerti székek vásárlása az optimális kényelemért kertjében  

Egyszerű létrehozni egy mesés pihenőrészt kertjében vagy erkélyén a vidaXL-nél széles választékban megkapható kényelmes olcsó kerti székekkel. Ha a kert a szenvedélye, kiegészítheti ezt gyönyörű, élénk növényekkel, bokrokkal, fákkal vagy egy tökéletesen nyírt pázsittal. Nem igazán ért a kertészkedéshez? Akkor válasszon mű füvet! De térjünk vissza a kültéri bútorokhoz – úgy, mint kerti széket, egyéb kültéri bútort is széles választékban fog találni. Választhat egy teljes kültéri bútor szettet vagy vásárolhat kerti széket és asztalt külön. Sosem tudta egyszerűbben kifejezni saját ízlését kertje tervezésében. Miért ne párosítana egy fém asztalt rattant székekkel a megdöbbentő hatásért? Amikor teljes kültéri bútor szettet keres, vagy különálló asztalt és széket, a vidaXL-nél mindent megtalál, különböző színekben, különböző anyagokból.    

Kerti székek olcsón különböző anyagokból  

A választott kerti székének anyagja meghatározza kertje hangulatát. Fát, műanyagot, alumíniumot vagy rattant szeretne? Mindegyik anyagnak megvannak az előnyei és hátrányai. Az első legfontosabb dolog eldönteni mi fog jól mutatni kertjében vagy erkélyén. A fából készült kerti székek természetes hangulatot árasztanak, viszont több karbantartást igényelnek, mint például a (poly) rattan vagy műanyag székek. Az alumínium és rattan egyik előnyük, hogy rendkívül könnyűsúlyú anyagok. Ha valahol máshol lenne szüksége a székekre, akkor könnyen tudja mozgatni őket. Bármikor választhat külön székeket és asztalokat. Ez kreatív összeállításokhoz vezethet. Miért ne párosítana egy masszív beton asztalt alumínium vagy akár fa székekkel? A bútorok kombinálása igazán szembetűnő alkotmányokhoz vezethet.  

Könnyen kezelhető összecsukható kerti székek  

Az összecsukható kerti szék számos hasznos tényezővel jár: az asztalnál étkezhet egyesen ülve, vagy hatra dőlhet megpihenni. Számos összecsukható székünk teljesen összehajtható, ami nagyszerű, ha piknik- vagy kempingtúrára megy, vagy ha egyszerűen kevés hely áll rendelkezésére. Ha viszont hirtelen több vendég érkezik, könnyen előkaphat egy ilyen széket. Egy másik előnye az, hogy tárolás esetén kevés helyet foglal.  

Társalgó szék kertjében  

Egyedül szeretne pihenni? Válasszon egy társalgó széket kertjébe. Helyezze kellemes környezetbe és már pihenhet is rajta! Ezek a kerti székek mellett, a vidaXL-nél számos társalgó készletet, kültéri bútor szettet és napozóágyat talál. Bármit, amivel kertjéből rendkívüli pihenő helyet tud varázsolni.

Mutass többet