Kültéri sütő kategóriák a grillezőhelyhez


A grillező terület több, mint csak egy hely, ahol elkészítheti kedvenc ételeit. Ez az a hely, ahol emlékeket gyűjthet, valamint ahol a barátok és a család összegyűl szórakozni! A kényelem és a funkcionalitás érdekében fontolja meg egy kültéri grillkonyha kialakítását. Egy hangulatos és kényelmes hely berendezéséhez keressen olyan kültéri grillbútorokat, mint például a kanapék és kerti étkezőgarnitúrák. Az olyan kiegészítőkkel pedig, mint a szőnyegek, takarók vagy kandallók, a leghidegebb napokon is kellemes időtöltésben lehet része. Egy kis kreativitással a kültéri grillezőhelyet tökéletes találkozóhellyé varázsolhatja!Kerti grillező kollekciók


Egy saját kültéri grillezőhely kialakítása izgalmas és szórakoztató projekt! Először is győződjön meg arról, hogy rendelkezik a kültéri sütéshez szükséges felszereléssel, itt lehet szó például grillsütőről, edényekről és tűzrakóhelyről. Ne feledkezzen meg az ülőhelyekről és az asztalról az extra vendégek számára, itt segítségül jöhetnek az összecsukható bútorok. A hangulatos légkör megteremtése érdekében környezeti világításra lesz szüksége. Fedezze fel a kollekciókat alább.

Tűztálak

79 340,00 Ft

Áfával


Összecsukható bútorok


Egy kis hely kialakítása

Most felkapott
90 830,00 Ft

Áfával

Most felkapott
124 690,00 Ft

Áfával


Családbarát grilleszközök


Bútorápolás

-10 %
5 360,00 Ft

Áfával


Szabadtéri szórakozás gyerekeknek


Grillező terület: tippek és tanácsok a kültéri terület kialakításához


Van néhány remek tippünk az éghajlatnak megfelelő növények kiválasztásához, öntözéséhez és metszéséhez. Emellett rengeteg kerti bútor tippet kínálunk, amelyek segítenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb darabokat. Egy kis útmutatással olyan kültéri oázist alakíthat ki, amelyet sok éven át fog használni.

Tavaszi kertészeti tippek és dekorációs ötletek

A tél hideg illata még érezhető a levegőben, de lassan elkezdhetünk foglalkozni a kertünkkel.

Olvass továbbkeyboard_arrow_right

Hogyan válasszuk ki a legjobb kerti bútor anyagot

Kerti garnitúra vásárláskor melyek a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venni?

Olvass továbbkeyboard_arrow_right

Kültéri bútorok vásárlása - minden, amit tudnia kell

Ha tudni szeretné, hogyan válasszon kültéri bútorokat az Ön igényeinek megfelelően, tekintse meg a kültéri bútorok vásárlási útmutatóját.

Olvass továbbkeyboard_arrow_right

#sharemevidaXL


Nagy örömünkre szolgál, hogy ügyfeleink ilyen gyönyörű tereket alakítanak ki a termékeinkkel, és megosztják azokat a #sharemevidaXL-lel. A gyönyörű kerttervektől a hangulatos enteriőrökig ügyfeleink kreativitása valóban inspiráló. Ön is csatlakozhat közösségünkhöz , és megoszthatja vidaXL ihlette terveit. Ünnepeljük meg a gyönyörű és kényelmes lakóterek iránti szenvedélyünket, és inspiráljuk egymást, hogy még számtalan lenyűgöző lakberendezés szülessen!

@mama_spzoo
@living.in.den.haag
@huisje_bij_het_strand
@genuss.neighbourhood
@winterandryder
@wonenaandenes
@our_renovation_projects
Fedezz fel mindent