Konyha kategóriák


Készen áll a konyhája felújítására? Használja ki konyhabútor inspirációnk! Akár egy komplett konyhabútor-készletet, akár csak néhány konyhai kelléket, keres, biztosan megtalálja, amire szüksége van. De melyik a legmegfelelőbb konyhabútor az Ön számára? Tekintse meg konyhabútor ötleteinket. Konyhai berendezéseink és dekorációink magasabb szintre emelik konyháját! Induljon a főzés és álmai konyhájának berendezése.Konyha kollekciók


Készen áll egy olyan konyha létrehozására, amely éppoly elegáns, mint funkcionális? Tekintse meg konyhai kollekcióinkat, amelyeket imádni fog! Kezdje egy divatos darabbal, mint például egy vagány konyhai mosogató majd szerezze be mellé a szükséges konyhai eszközöket és edényeket. Ha úgy érzi készítene valamit saját kezűleg, miért nem építi meg egyedi konyhaasztalát? Akár újrahasznosított anyagokat is használhat, ha környezetbarátabb szeretne lenni. Vigye bele személyiségét olyan szórakoztató konyhakiegészítőkkel, mint a színes konyhatörlők vagy só- és borstartók.

Konyhai mosogató szekrények


Különféle konyhai cikkek


Újrahasznosított anyagok


Konyhaberendező tippek és ötletek


A megfelelő konyhabútor inspirációval nagyszerű főzési élményben lesz része! Jó hírrel érkezünk: fantasztikus konyhai ötleteink és nagyszerű tippjeink vannak. Tekintse meg például a konyhabútor vásárlási útmutatóinkat. Könnyen rá fog jönni hogyan válassza ki a megfelelő konyhai asztalt, székeket vagy padokat. Tekintse meg lakberendezési stíluskínálatunkra – profi módon segítenek majd a díszítés során.

Belső stílusok

Találja meg kedvenc lakberendezési stílusát, és vásárolja meg az egyes stílusokhoz illő elemeket. Tedd otthonod otthonává még ma!

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Hogyan válasszunk étkezőasztalt

Az Ön étkezőasztala a nappali szíve, és egy asztal vásárlása vagy cseréje teljes figyelmet igényel.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Tippek a tökéletes étkezőpad megtalálásához

Étkezőpadot keresel étkezőjének teljessé tételéhez? Rengeteg olyan dolgot kell figyelembe venni, mint az anyag, a stílus és a szín.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

A tökéletes bárszék vásárlási útmutató

A tökéletes bárszékek kényelmesek és illeszkednek az Ön belső teréhez.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Nagyon örülünk, hogy ügyfeleink gyönyörű tereket hoznak létre termékeinkkel, és megosztják azokat a #sharemvidaXL-lel. A lenyűgöző kerttervektől a hangulatos otthoni belső terekig ügyfeleink kreativitása valóban inspiráló. Ön is csatlakozhat közösségünkhöz és ossza meg saját vidaXL ihlette terveit. Ünnepeljük a gyönyörű, kényelmes lakóterek iránti szenvedélyünket, és inspiráljuk egymást, hogy még lenyűgözőbb terveket alkossanak!

Fedezz fel mindent