Fürdőszoba kategóriák


A fürdőszoba az Ön személyes menedékhelye, tehát stílusosnak és kényelmesnek kell lennie. Tervezze újra fürdőszobabútor. inspirációnk segítségével. Ha azon tűnődik, hogy milyen bútorok illenek a fürdőszobába, egy fürdőszobabútor-garnitúra beszerzése egyszerű megoldás. megoldás. Ezután bővítheti terét fürdőszobai tárolómegoldásokkal vízvezeték-szerelvényekkel és kiegészítőkkel. A népszerű mosdókagyló bútorok közé tartoznak a dupla mosdókagylók és a tárolórésszel ellátott darabok, ezért érdemes megtekinteni kínálatunkat. Ráadásul az olyan apró részletek, mint a puha törölközők és a szórakoztató zuhanyfüggönyök, óriási különbséget tesznek. Merítsen ihletet és hozza létre saját oázisát!Fürdőszoba kollekciók


A fürdőszoba nem csupán funkcionális tér, hanem a kreativitás vászonja is. Ezért fürdőszoba-kollekcióink fontos részét képezik az Ön által kívánt fürdőszoba kialakításnak Itt mindent megtalál, amire szüksége van fürdőszobája berendezéséhez. A tükrös szekrényektől vagy mosdókagyló szekrényektől a mosodai kiegészítőkig nálunk mindent megtalál. Rengeteg újrahasznosított fából készült fürdőszobai kellékkel is rendelkezünk. Ne feledkezzen meg olyan fontos részletekről, mint a fürdőszobamérleg és a testápolási cikkek. Tehát vágjon bele és hozza létre a tökéletes fürdőszobát!

Tükör szekrények


Mosogató szekrények


Mosodai állványok


Mosodai kosarak


Újrahasznosított anyagok


Biztonság és tisztaság


Fürdőszoba berendező tippek és ötletek


További fürdőszoba-inspirációra? Remek, van néhány fürdőszobaberendező ötletünk, amelyek segítségével zen teret varázsolhat. A fürdőszobabútor-készletek és egyéb kiegészítők áttekintése mellett remek dekorációs tippekkel jövünk. Fedezze fel legnépszerűbb belsőépítészeti trendjeinket és időtlen stílusainkat, hogy megtalálja az Önhöz illőt. Segítségükkel megtudja, hogyan építse be saját személyiségét a fürdőszoba kialakításába. Válasszon színes csempét, növényeket és falfestményeket. Alakítsa fürdőszobáját spa-oázissá, és lazítson stílusosan!

A színekkel való díszítés ABC-je

A színek felkeltik a figyelmet, megváltoztatják a hangulatot és kiemelnek bizonyos részleteket, bármilyen térről is lenne szó.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Belső stílusok

Böngésszen Stílusok oldalunkon inspirációért!

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Belső trendek

Tudja meg, mi a trendi a beltéri és kültéri tervezés világában.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Nagyon örülünk, hogy ügyfeleink gyönyörű tereket hoznak létre termékeinkkel, és megosztják azokat a #sharemvidaXL-lel. A lenyűgöző kerttervektől a hangulatos otthoni belső terekig ügyfeleink kreativitása valóban inspiráló. Ön is csatlakozhat közösségünkhöz és ossza meg saját vidaXL ihlette terveit. Ünnepeljük a gyönyörű, kényelmes lakóterek iránti szenvedélyünket, és inspiráljuk egymást, hogy még lenyűgözőbb terveket alkossanak!

Fedezz fel mindent