Kert kategóriák


Képzelje el, hogy kilép a kertjébe a friss levegőre és a saját termését és virágait látja. Jól hangzik, ugye? Hagyja, hogy kerti bútoraink inspirációja vezesse Önt ennek a varázslatos térnek a kialakításában. Nem biztos benne, hogy milyen bútorok a legalkalmasabbak a kültéren való pihenéshez? Semmi gond, van néhány fantasztikus kerti bútor ötletünk. Ha kertészkedést is tervez, tekintse meg kertészeti termékeinket. A nélkülözhetetlen kerti kellékektől például szerszámoktól és építményektől a gyönyörű kerti bútorokig vagy kiegészítőkig, a szabadtéri oázisa csak egy lépésre van.Kerti kollekciók


Készüljön fel a kertrendező inspirációra kültéri kollekcióink segítségével. Bemutatjuk elengedhetetlen kertészeti kellékeinket, például szerszámainkat és növénytartóinkat, amelyek segítségével növényei virágozhatnak. Varázsoljon hangulatot szökőkutakkal és kerti díszekkel, vagy hozzon létre egy mini oázist egy tóval. Ha van úszómedencéje, feltétlenül nézze meg a medencetartozékokat az egyszerű karbantartás érdekében. Gyönyörű kerti dekorációkkal, valamint madár- vagy méhházakkal is rendelkezünk egy meseszerű kültérhez. A kert a gyerekek területe is? Biztosítsa a szórakozást szabadtéri játékokkal és játszóterekkel. Tegye kertjét egy sokoldalú hellyé, és élvezze a természetet!

Kertészeti kellékek


Kerti cserepek és virágtartók

-10 % Most felkapott
45 800,00 Ft

Áfával


Tavak és szökőkutak


Úszási kiegészítők és medence karbantartása


Gyerekek szabadtéri tevékenységei


Komposztok és esőhordók


Kültéri dekoráció

Ajánlat
31 630,00 Ft

Áfával


Kertrendező tippek és ötletek


Nálunk megtalál mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy külterét egy gyönyörű, virágzó paradicsommá alakítsa. Kerti bútor inspirációt keres? A tökéletes teraszgarnitúra kiválasztásától a megfelelő kerti bútorok anyagának kiválasztásáig vásárlási útmutatóink segítenek a kényelmes terek kialakításában. Tekintse meg a kertészkedéssel kapcsolatos tippjeinket is minden évszakhoz. Akár kezdő, akár profi, az ültetéstől a metszésig mindenhez talál tanácsot. Ha pedig kertdíszítési ötleteket, keres, ezekből is bőven van nálunk. Kezdjen el kertészkedni!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő anyagot a kerti bútorokhoz

Kerti garnitúra vásárláskor melyek a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venni?

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Készítse fel kertjét a télre

Minden új szezonban kertje jelentős változásokon és folyamatokon megy keresztül.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Útmutató kezdőknek a kertészkedéshez

Azt mondják, a kertészkedés olcsóbb, mint a terápia, és ennek számos oka van.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Tavaszi kertészeti tippek és dekorációs ötletek

A tél hideg illata még érezhető a levegőben, de lassan elkezdhetünk foglalkozni a kertünkkel.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Legjobb kerti kiegészítők

Nyáron a szabadban töltött idő a legjobb módja annak, hogy kiélvezzük ezt a csodálatos évszakot.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Nagyon örülünk, hogy ügyfeleink gyönyörű tereket hoznak létre termékeinkkel, és megosztják azokat a #sharemvidaXL. A lenyűgöző kerttervektől a hangulatos otthoni belső terekig ügyfeleink kreativitása valóban inspiráló. Ön is csatlakozhat közösségünkhöz és ossza meg saját vidaXL ihlette terveit. Ünnepeljük a gyönyörű, kényelmes lakóterek iránti szenvedélyünket, és inspiráljuk egymást, hogy még lenyűgözőbb terveket alkossanak!

Fedezz fel mindent