Nappali kategóriák


A nappali egy tökéletes pihenőhely a kikapcsolódásra egy hosszú nap után, vagy a családdal és a barátokkal való időtöltésre. A tervezés megkönnyítése érdekében összeállítottunk egy nappali bútor választékot. Fedezze fel nappalibútor kínálatunk, és tudja meg, milyen bútorok illenek egy nappaliba. Egy kényelmes kanapét, egy dohányzóasztalt a harapnivalóknak, és egy TV-állványt szeretne a moziestekhez. Egészítse ki néhány részlettel díszes székek, színes szőnyegek és kényelmes díszpárnák formájában. Egy kis érdekességért, nézze meg a nappali kütyüket és készülékeket.Nappali kollekciók


Készüljön fel nappalija átalakítására. Az elengedhetetlen nappali kellék kollekciónk mindent tartalmaz, amire egy stílusos és funkcionális térnek szüksége lehet. Nálunk mindegyik megtalálható, a LED-es TV-szekrényektől a helytakarékos falra szerelhető bútorokig. Ezenkívül újrahasznosított fabútoraink egyedi és környezetbarát megjelenést kölcsönöznek nappalija berendezésének. Érdemes lenne átböngészni az olyan bútorápoló megoldásokat is, mint az oldószerek és huzatokat. Vadonatúj bútorai hosszabb ideig fognak gyönyörűen mutatni. Ha falra szeretné szerelni TV-jét, fordítson különös figyelmet a felszereléshez szükséges tartozékokra és eszközökre is. Élvezze elegáns terét az elengedhetetlen nappali-berendező termékgyűjteményével!

TV szekrények LED-ekkel


Helytakarékos bútor (falra szerelhető)


Újrahasznosított anyagok

Kanapé huzat


Bútorápolás

-10 %
5 360,00 Ft

ÁfávalNappali: tippek és ötletek


Minden nappalinak különlegesnek kell lennie, és a nappali inspirációt tartalmazó kollekciónk azért készült el, hogy segítsen. A bohótól a modernig megtalál mindent, így biztos van olyan stílus és trend, amely megfelelnek az Ön igényeinek. Ráadásul bútorvásárlási útmutatóink segítségével profinak érezheti magát a kedvencei kiválasztásakor. Tekintse meg berendező- és dekoráló tippjeinket, és dobja fel nappalija dekorációját!

Belső stílusok

Találja meg kedvenc belsőépítészeti stílusát, és vásárolja meg az egyes stílusokhoz illő elemeket. Tedd otthonod otthonává még ma!

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

A színekkel való kiegészítés ABC-je

A színek felkeltik a figyelmet, megváltoztatják a hangulatot és kiemelnek bizonyos részleteket, bármilyen térről is lenne szó.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Hogyan válasszuk ki a megfelelő dohányzóasztalt

A nappali megtervezésekor több fókuszpontra szükséges koncentrálni.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Tippek az ideális fotel kiválasztásához

Ha egy igazán figyelemfelkeltő darabot keres, több szempontot is figyelembe kell venni.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Hogyan válasszunk TV-állványt

A tévé a nappali középpontjában szokott lenni, ezért fontos tudni, hogyan válasszuk ki a TV-állványt.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Nagyon örülünk, hogy ügyfeleink gyönyörű tereket hoznak létre termékeinkkel, és megosztják azokat a #sharemvidaXL-lel. A lenyűgöző kerttervektől a hangulatos otthoni belső terekig ügyfeleink kreativitása valóban inspiráló. Ön is csatlakozhat közösségünkhöz és ossza meg saját vidaXL ihlette terveit. Ünnepeljük a gyönyörű, kényelmes lakóterek iránti szenvedélyünket, és inspiráljuk egymást, hogy még lenyűgözőbb terveket alkossanak!

Fedezz fel mindent