Étkező kategóriák


Az étkező a tökéletes hely arra, hogy összehozza az embereket. Ahhoz, hogy teljes legyen a tér, komoly étkező-berendező bútorinspirációra lesz szüksége. Kezdje az elengedhetetlen étkező kellékekkel mint például az étkezőasztal és a székek. Ha kíváncsi, mit helyezhet még el egy étkezőbe, használjon különleges kiegészítő elemeket, például térelválasztókat. Tegye egyedivé a teret az étkező dekorációjával, például csillárral vagy falfestményekkel. Az étkezőasztal-kiegészítők, mint például az alátétek és a központi asztaldíszek, feldobják az étkezési élményt.Étkező kollekciók


A vacsoraestek vagy a családdal fogyasztott mindennapi étkezések során rengeteg számít a megfelelő étkezőbútor. Tekintse meg étkező kollekcióinkat beleértve az étkezőgarnitúrákat és az asztalokat a tökéletes elrendezés érdekében. Szervezzen hangulatos filmesteket szórakoztató egységeinkkel és falra szerelhető TV-egységeinkkel. Ha DIY-rajongó, megépítheti saját étkezőasztalát újrahasznosított fából, és kiválaszthatja a hozzáillő kiegészítőket.

Bár asztalok


Építsd meg saját asztalodat


Újrahasznosított anyagok


Étkező: tippek és ötletek


További étkező ötleteket és inspirációt keres? Tekintse meg étkezőbútor vásárlási útmutatóinkat! Segítenek kiválasztani a tökéletes étkezőasztalt, székeket és egyebeket. A rusztikustól a modernig számos dekorációs tippünk és ötletünk van minden stílushoz. Készüljön fel tehát arra, hogy étkezőjét olyan hellyé alakítsa, amelyben szívesen tölti az idejét. Végül is az étkező könnyen a legnépszerűbb térré válhat otthonában.

Étkező ötletek és dekorációs titkok

Összegyűjtöttünk néhány elképesztő stílustitkot, amely bútormegoldásainkkal kombinálva segíthetnek álmai étkezőjének kialakításában.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Belső stílusok

Találja meg kedvenc lakberendezési stílusát, és vásárolja meg az egyes stílusokhoz illő elemeket. Tedd otthonod otthonává még ma!

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Hogyan válasszuk ki a tökéletes étkezőgarnitúrát

Mindannyiunknak nagyon elfoglalt életvitele van, ezért sokszor nehéz összehozni egy találkozást a szeretteinkkel.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Hogyan válasszunk étkezőasztalt

Az étkezőasztal a nappali központi eleme, ezért a megvásárlása vagy a régi lecserélése magasfokú figyelmet igényel.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

Tippek a tökéletes étkezőpad megtalálásához

Egy tökéletes étkezőt szeretne, ahol szeretteivel együtt élvezheti az ízletes ételeket? Az ideális ülésmegoldás megtalálása nem egy könnyű feladat.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

A tökéletes bárszék vásárlási útmutató

Az elmúlt évek során a konyhai bárok újra rendkívül népszerűvé váltak.

Olvassa továbbkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Nagyon örülünk, hogy ügyfeleink gyönyörű tereket hoznak létre termékeinkkel, és megosztják azokat a #sharemvidaXL-lel. A lenyűgöző kerttervektől a hangulatos otthoni belső terekig ügyfeleink kreativitása valóban inspiráló. Ön is csatlakozhat közösségünkhöz és ossza meg saját vidaXL ihlette terveit. Ünnepeljük a gyönyörű, kényelmes lakóterek iránti szenvedélyünket, és inspiráljuk egymást, hogy még lenyűgözőbb terveket alkossanak!

Fedezz fel mindent