A bisztró megjelenésű pihenőhely

 

Üdvözöljük saját bisztró megjelenésű, kerti oázisában! Pihenjen kényelmes bútorokkal, gyönyörű növényzettel körülvéve. Élvezze az ízletes ételeket, kortyolgasson finom kávét, és szórakozzon a családjával vagy barátaival. Tekintse meg bisztró megjelenésű kollekciónkat! Tökéletes hellyé varázsolja külterét az étkezéshez, a pihenéshez, és az emlékek gyűjtéséhez.

 

Hozza létre a megjelenést

Fedezze fel termékválasztékunkat, amelyet a kültéri bisztrók hangulatos varázsa ihletett.


Most felkapott
+ 174 beállítások
17 220,00 Ft

Áfával

4679,35 Ft /m²

További ötletek


 

Az üzletünktől az otthonáig – Csatlakozzon a #sharemvidaxl galériához!

Merítsen ihletet a vidaXL-től!

Meg szeretné tervezni álmai otthonát? A termékek széles választéka mellett egy kis lakás- és kertberendező inspirációra is szüksége lesz. Azért hoztuk létre ezt az inspirációs teret, hogy végigvezessük Önt a legismertebb belsőépítészeti stílusokon és gyönyörű trendeken.

A lakását otthonná varázsolni azt jelenti, hogy minden részletében az Ön egyedi személyiségét fogja kiemelni. Meghívjuk Önt, hogy merítsen ihletet tőlünk, és fedezze fel a lakberendezési stílusok legkiválóbb listáját. Szeressen bele a skandináv és a kortárs stílus minimalista szépségébe, vagy vigyen bele egy kis merészséget az ipari megjelenéssel. Ismerje meg a vidéki belsőépítészeti stílust: kiemelkedő rusztikus részleteinek köszönhetően felejthetetlen. És mit szól az imádnivaló bohém és retró stílushoz? Pillantsa meg őket!


#sharemvidaXL: a mi termékeink, Ön által tervezve

Az igazság az, hogy igazi otthonokból merítünk ihletet, és azoktól az emberektől, akik bútormegoldásainkat és stílustanácsainkat beépítik a lakóterükbe. Tehát a vásárlóink azok a hősök, akik inspirálnak minket. Nagyra értékeljük, hogy megosztják velünk otthonuk berendezését. Remek inspirációs forrásnak tekintjük az otthon és a kert számára.

Ennek eredményeként létrehoztunk egy olyan helyet, ahol minden lakberendezési stílus és trend találkozik, reflektorfénybe helyezve az ügyfeleinket. Merítsen ihletet ügyfeleink alkotásaiból a #sharemevidaxl oldalunk felkeresésével, amely teljes mértékben az Ön és kreatív projektjei ünneplésére volt létrehozva. Itt megtalálja a termékeink széles választékát, valódi otthoni elrendezések szerint. Ezáltal mindenki láthatja, hogyan illeszthetők be a dekorációdba, és inspirálódhat! Megszeretne jelenni? Nézze meg a feltételeket itt!


Iratkozzon fel az inspiráló hírlevélre

Tudta, hogy a legjobb lakberendezési inspiráció egy alkalmi e-mailtől kezdődik? Bemutatjuk Önnek: inspiráló hírleveleinket! Kezdetben csak iratkozzon fel, és mi küldeni fogjuk Önnek hihetetlenül hasznos hírleveleinket. Az otthoni és kerti inspirációtól kezdve a dekorációs ötletekig, a nagyszerű dolgok hatalmas gyűjteményéig, amelyekre minden otthonnak szüksége van, hírleveleinkben minden megtalálható.

Elsőként értesülhet az új, izgalmas trendekről és a népszerű tervezési stílusokkal kapcsolatos újdonságokról. Használja a hírleveleket inspirációként otthoni projektjeihez! Iratkozzon fel inspiráló hírleveleinkre, és csatlakozzon a vidaXL közösséghez!