Bohém stílusú belső tér

Színes és eklektikus belső tér, egy kis személyes kiegészítéssel

 

A bohém belső tér azt az érzést kelti, mintha nyaraláson lenne saját otthonában. Ebből a belsőépítészeti stílusból áradnak az élénk színek, a természetes anyagok, a textúrák és a merész minták. Ez az ideális stílus, ha az utazásai során összegyűjtött kincseivel kívánja kidíszíteni otthonát. Így tehát ha azt szeretné, hogy szabadon szárnyaljon a kreativitása: a bohém stílus az Önnek megfelelő!

 

Az összes bohém stílusú termék megtekintése

 

Élénk színek és merész minták

A színek és minták használata rendkívül fontos a bohém stílusú lakberendezésben. A bohém egy eklektikus stílus, amivel minden megengedett. Nem kell félni a szokatlan kombinációktól! A földszínek gyakran ékkő árnyalatokkal és fényes fémekkel vannak társítva, mint kiemelő színek. Hagyja személyiségét ragyogni merész mintás tapéták, szőnyegek, párnák és takarók segítségével. Ha azt szeretné, hogy belső tere igazán bohém legyen, egészítse ki nappaliját vagy hálószobáját egy falvédővel.

 


 

 

Bohém stílusú bútorok és kiegészítők

Nincs két azonos bohém stílusú belső tér. Ez a tökéletes stílus, ha valami egyedit szeretne alkotni. A bohém bútorok természetes anyagokból készülnek, mint például a rattan, bambusz, fonott vessző, juta, szizál és újrahasznosított fa. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy újra átélje az utazásai élményeit, ha a beszerzett kincseket megjeleníti egy szép szekrényben vagy tálalóasztalon.

 

 

Az összes bohém stílusú termék megtekintése

 

 

 

 

Tekintsen meg minden stílust 2022-ra