Retró stílusú belső tér

Keltse életre a múlt stíluselemeit

 

Utazzon vissza az időben, és keltse életre az 50-es, 60-as vagy 70-es éveket! A retró a múlt és a jelen egyesítését jelenti formákban, mintákban és színekben. A múlt elemei biztosítják a stílus hangulatos és befogadó jellegét. Önnek melyik évtized a kedvence?

 

Az összes retró stílusú termék megtekintése

 

Retró színpaletta

A népszerű retró színek közé sorolható a mustársárga, lágyzöld, élénk narancs és a pasztell színek, mint például a menta és a fáradt rózsaszín. A retró manapság világos és élénk, és rengeteg színkombinációban megmutatkozik, mint például a világos pasztellszín és a tipikus sötét retró fa társításában. Végső simításként adjon hozzá néhány arany vagy bronz kiegészítőt!

 

 

 

Formák és anyagok

Az egyik kihagyhatatlan karakterisztikája a retró belső tereknek a bútorok és kiegészítők ívelt formája és finom vonalai. A retró bútorokat a karcsú lábak és a fa jellemzi. Ez lehet sötét vagy akár világos fa is, és mindkettő használható ugyanabban a helyiségben. A retró lakberendezési stílushoz illő anyagok közé tartozik a fa, rattan, műanyag, parafa, juta, gyapjú és bársony.

 

 

Az összes retró stílusú termék megtekintése

 

 

 

 

Tekintsen meg minden stílust 2022-ra