Parasztház stílusú belső tér

Egy hangulatos lakberendezési stílus, ahol otthon érezheti magát

 

Imádja a vidéki hangulatot? Annak ellenére, hogy nem rendelkezik egy átalakított csűrrel, vagy nem egy tanyán él, könnyen berendezheti belső terét modern parasztház stílusban. Ez a lakberendezési stílus hangulatos, autentikus és karakteres, illetve tökéletes lesz az Ön számára, ha kedveli a szöveteket, a fából készült elemeket és a nagy bútorokat.

 

Az összes parasztház stílusú termék megtekintése

 

Robusztus bútorok és dekoráció

A parasztház stílusú belső terek a nagy bútordarabokról ismert. Jellemző a hatalmas szövetkanapé, ahol a párnák közé lehet süllyedni, vagy az étkezőasztal, ahol minden családtag és barát elfér. A dekorációnak sem szabad aprónak lennie. Válasszon nagy méretű kiegészítőket, keverje és illessze össze az elemeket, valamint kerülje el az ugyanolyan stílusú bútorokat.

 

 

Meleg színek és anyagok

A parasztház stílushoz tökéletesen illő anyagok a (befejezetlen) fa, vászon, tartán, rattan és sárgaréz. A parasztház stílusú belső terek színei nyugodt hangulatúak kell legyenek, mint például a fehér, a szürke vagy a földszínek. Emellett ne feledkezzen el kincsvadászot tartani néhány egyedi bútordarab reményében, amik például újrahasznosított fából készültek!

 

 

Az összes parasztház stílusú termék megtekintése

 

Tekintsen meg minden stílust 2022-ra