Skandináv stílusú belső tér

Könnyű, természetes és időtlen

 

A skandináv stílusú belső terek egyszerűek, funkcionálisak, és mindenekelőtt könnyűek kell legyenek. Annak ellenére, hogy a minimalizmus a skandináv stílus fő jellemzője - ez sosem unalmas, hanem meleg és hívogató. Ez a belsőépítészeti stílus szorosan kapcsolódik a természethez, amit az anyagok és textúrák keverékében lehet észrevenni. A skandináv egy olyan stílus, amellyel otthon érezheti magát már attól a pillanattól kezdve, hogy belépett a helyiségbe.

 

Az összes skandináv stílusú termék megtekintése

 

Hangulatos skandináv sílusú belső tér

Íme néhány tipp és trükk, amire ha különös figyelmet fordít, könnyen jellegzetes, skandináv hangulatot tud teremteni. Először is ne feledje, hogy nem kell mindennek fehérnek lennie. Válasszon fehér alapot, és egészítse ki természetes színekkel, mint például feketével, szürkével vagy pasztellel, valamint adjon hozzá rengeteg növényt, így feldobja a szoba színeit. A meleg, otthonos hangulat fából készült bútorokkkal és padlóval, illetve különböző textúrájú, és a színpalettához illeszkedő szőnyegekkel, takarókkal, párnákkal és bútorkárpittal hozható létre.

 

 

 

 

Engedje be a fényt

A skandináv stílusú belső tereket a könnyűség és a világosság jellemzi. Ez a stílus skandináviából származik, ahol a telek általában hosszúak és sötétek, ezért rendkívül fontos, hogy minél több természetes fény jusson be a lakásba. Ha nem állnak rendelkezésére nagy ablakok, alakítsa és irányítsa úgy a fényforrásokat, hogy azokból a lehető legtöbbet hozza ki, és a legokosabb módja ennek a tükrök használata.

 

 

Az összes skandináv stílusú termék megtekintése

  

 

 

Tekintsen meg minden stílust 2021-ra