Ipari stílusú belső tér

Egy kissé durva karakterű belsőépítészeti stílus

 

Az ipari stílus olyan lakotérré átalakított gyárakból és más ipari épületekből inspirálódva kapta megnevezését, amelyek magas mennyezettel, nagy ablakokkal, és beton- vagy fapadlóval rendelkeztek. Ezt a belsőépítészeti stílust a durva felületek, befejezetlen anyagok, mint például a bőr, fa és fém, valamint a semleges, de élénk színek jellemzik.

 

Az összes ipari stílusú termék megtekintése

 

Minden az anyagokról szól

Az ipari stílusú belsőépítészet egyik fő meghatározója az anyag. Válasszon olyan anyagokat, amelyekkel létre tudja hozni a megfelelő légkört, mint például a bőr, beton, (sötét) befejezetlen fa, fém és durva szövet. Eképpen kombinálva az anyagokat meleg és otthonias hangulatot teremthet a helyiségben.

 

 

 

Valami régi, valami új

Vigyen egyediséget az egészbe azáltal, hogy új ipari bútorját néhány takarékos boltból beszerzett, Ön által felfrissített kiegészítővel társítja, mint például egy régi lámpával vagy szekrénnyel. A régi és az új kombinációja az ipari stílusú belső tereket egy új szintre emeli, illetve sokkal személyesebbé és hangulatosabbá teszi. Tipp: válassza ki a fő elemeket - legyenek azok bútorok, alapanyagok, vagy akár kiegészítők - és építse ezek köré belső terét, így könnyen fog egy egységes és kiegyensúlyozott megjelenést teremteni.

 

Az összes ipari stílusú termék megtekintése

 

Tekintsen meg minden stílust 2022-ra