Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Mesterséges növényzet

Megjelenítve: 1-48 of 196

Tartsd csecse-becséid rendezetten egyik fali polcunkon

Ha rengeteg kellékkel rendelkezel és nem vagy biztos benne, hogy hova is tudnád ezeket tenni, egy pár fali polc tökéletes választás lesz. Ezek a polcok minden formában és színben kaphatóak. Felszerelhetőek a kanapé fölé vagy egy üres falra. Ezen hányódó kellékeid elrendezése által egy hangulatos és rendezett szobát tudsz majd kialakítani. Itt, a vidaXL-nél rengeteg polc ötlettel és darabbal szolgálunk, melyen szívesen fogod dolgaid tartani.

Remek fali polcok, elegendő tárhellyel

Fali polcaink minden méretben és formában kaphatóak. Választhatsz egyenes polcainkból képkeretek, CD-k és DVD-k számára. Miért ne választanál egy fali polcot, mely felhívja magára a figyelmet is? Felsorakoztathatsz kocka polcokat is, vagy akár egymásba is helyezheted. Praktikusan és rendezetten tarthatod dolgaid a vidaXL polcaival!

Válaszd a megfelelő méretet

Ha egy lebegő polcot szeretnél fontos, hogy eldöntsd hova is kerül fel. A következő, hogy meghatározd a polc mélységét. Ha a tartórésze fel van szerelve, viszont a rossz magasságban van, beleütközhetsz.

Különböző anyagok

Legtöbb fali polcaink fából vannak, de az üveg polcok is remekül néznek ki. Hogy ki tudd használni a polc látványát és szükségességét, válassz egy lebegő polcot. Ezek látható sarkak vagy csavarok nélkül szerelhetőek fel, így egy elegáns és egyszerű kinézetettel rendelkeznek.

Mutass többet