. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A karácsonyi asztal díszítésének 5 módja 🎀🎄

 

 

Az ajándékok be vannak csomagolva és elfoglalták helyüket a karácsonyfa alatt arra várva, hogy boldoggá tegyenek valakit. A fahéj illata kiemeli a meghitt karácsonyi hangulatot. Mindenki alig várja az ízletes karácsonyi vacsorát – finom ételek, vidám karácsonyi énekek, és minőségi időtöltés a családdal és barátokkal.

A karácsonyi vacsora egy különleges alkalom, és az ezzel járó asztal terítés rendkívül szórakoztató lehet. Sokféleképpen díszíthető egy ünnepi étkezőasztalt, ahhoz, hogy igazán kiemelkedő legyen. A jelenlegi étkező dekorációja és az Ön stíluspreferenciái mellé, az alábbiakban találni fog néhány hasznos tippet egy lenyűgöző karácsonyi asztaldíszítéshez.

 

🤍 Egyszerű és stílusos

Nem számít, hogy kisebb családi vacsorát tervez, vagy a barátaival szervezne egy vacsorapartit. Egy egyszerű, mégis stílusos ünnepi vacsoraasztallal garantáltan karácsonyi hangulatot fog varázsolni. Alakítson ki egy modern fehér étkezőasztalt klasszikus színpalettát követő kiegészítőkkel. Használjon törtfehér terítőt piros és ezüstszínű részletekkel. Adjon hozzá klasszikus fehér tányérokat és ezüst evőeszközöket. Végül pedig helyezzen az asztal közepére kifinomult díszeket, például gyertyatartókat és karácsonyi koszorúkat.

 

⚜️ Természetes kifinomultság

Egy skandináv karácsonyi étkező dekoráció hívogató és melegséges. Helyezzen egy természetes felületű tömörfa asztalra fehér asztalterítőt. Kombináljon kárpitozott bézs székeket egy minimalista dizájnú étkezőpaddal. Egészítse ki ezt egy semleges színű takaróval, hogy kényelmesebb legyen. Teremtsen ünnepi hangulatot arany díszítésű asztali kiegészítőkkel. Az asztalon lévő maradék üres helyet felhasználhatja egyszerű dekorációk megjelenítésére, amelyeket akár Ön is elkészíthet faágakból és fém gyertyatartókból.

 

 

🌟 Ünnepi romantika

A karácsonyi vacsorának nem kell zsúfoltnak lennie. Inkább teremtsen romantikus hangulatot. Válasszon egy mangófa étkezőasztalt, kézzel faragott, fehérre festett lábakkal. Párosítsa fehér székekkel, de adjon ezekhez kényelmes párnákat is. A székeket puha, rózsaszín védőhuzatba is öltöztetheti, ez remekül fog illeni a hímzett terítőhöz. Varázsoljon ünnepi hangulatot virágokkal és arany díszítésekkel. Lógasson fahéjrudakat a lámpafüzérek mellé az elbűvölő karácsonyi hangulat érdekében.

 

🎍 Nomád hangulat

Válasszon egy nem túl szokványos karácsonyi vacsora dekorációt. Szerezzen be egy bohém étkezőgarnitúrát , amelyben a rattan fával vagy fémmel van kombinálva. Vigye be a természetet semleges és zöld színpalettával. Az asztalt fehér tányérokkal, arany evőeszközökkel, és klasszikus poharakkal terítse meg. Díszítse fenyőtobozokkal, rusztikus asztalterítővel, és rengeteg kézzel készített, természetes formák ihlette gyertyatartóval.

 

Kitchen & Dining Furniture Sets

 

👑 Díszben pompázó

Egy felejthetetlen partira előkészített étkezővel otthona varázslatos lesz az idei karácsonykor. Válogasson székeket. Öltöztesse aranyszínű, rugalmas asztalterítőbe az asztalokat, hogy elbűvölő hangulatot teremtsenek. Egy antik megjelenésű csillár tökéletes lesz, ha gyönyörű és egyben különleges módon szeretné feldobni a partit. Egészítse ki az egészet fém részletekkel, evőeszközök és asztali kiegészítők formájában. Valamint ha a hely is megengedi, helyezzen ünnepi hangulatú párnákat és takarókat a kanapéra, hogy a nappali is magával ragadó legyen.

 

Give your dining room the makeover it deserves by adding new furniture and decor!

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .