Karácsonyi fények

null

Karácsonyi fények és dekorációs világítás

A sötét téli napokon gyakran szükséges a karácsonyi fényekkel való hangulatteremtés. Természetesen a karácsonyi fények sokféleképpen használhatók. Ugye nyilvánvaló, hogy nem igazán lehet karácsonyi fények nélkül hagyni a karácsonyfát, azonban egyre népszerűbb az egész ház fénybe borítása is! Azt kell mondani, hogy karácsonyi fényekből nincs olyan, hogy túl sok. Ez részben annak köszönhető, hogy számtalan különböző színű és típusú fény áll rendelkezésünkre.

 

Karácsonyi fények a karácsonyfán

Ha egyértelműnek tűnik az, hogy a karácsonyi fények egy igen fontos részét képezik a karácsonyfának, hasznos tudni, hogy több fajta közül lehet választani. Különböző típusú megvilágítási lehetőségek állnak rendelkezésünkre. Először is ott van a régimódi megvilágítás, amely gyertya alakú. Ugyanakkor a hagyományos világítás mellett választhatók fényesebb LED égők is. Ezek kissé más hangulatot teremtenek otthonunkban, és segíthetnek kicsit jobban kiemelni a karácsonyi díszek élénk színeit. A LED égők további nagy előnye, hogy rendkívül tartósak.

 

Új karácsonyfalámpák vásárlásakor egy másik gyakran felmerülő probléma a megfelelő hossz. Természetesen senki sem szeretne egy sötét foltokkal teli fát! Egy 150 cm-es, jól kivilágított karácsonyfához körülbelül egy 12,5 m-es fényfüzérre lenne szükség. Egy 180 cm-es fa esetében az ideális egy 14 m-es fényfüzér lenne. Ennél nagyobb fákhoz legalább 18 m fényfüzér az ajánlott, de akár egy fény-fürttel is varázslatos hatás érhető el. A fény-fürtök titka a sűrűn elhelyezkedő égőkben rejlik, aminek a végeredménye egy élénk, díszkivilágításban fürdő karácsonyfa.

 

Különböző típusú karácsonyi fények

A karácsonyfadíszek széles választékán kívül számos karácsonyi világítás közül is választhatunk. Engedje szabadjára kreativitását, és terjessze a karácsonyi örömöt. Nem kell túlbonyolítani, díszítse fel kerti növényeit egy karácsonyi fényháló segítségével. Bámulatos látványt nyújt, ünnepi hangulattal árasztva el az egész környéket.

 

Választhat azonban méretesebb világítási lehetőségek közül is, amelyekkel az egész ház ünnepi fénybe borítható. Ismét elmondható, hogy a vidaXL az a hely, ahol minden megtalálható, amire csak szükség van. Különféle típusú fényfüzérek kaphatók, amelyek tökéletesek a ház díszítésére. Különféle formáiknak köszönhetően, ezekkel a fényekkel rendkívül gyorsan és egyszerűen mesés összkép teremthető. Csak annyit kell tennie, hogy áramot biztosít, meg természetesen az, hogy megtalálja a tökéletes helyet számukra.

 

A kültéri világításon kívül számos más módon is karácsonyi hangulatot teremthet otthonában. Például különféle gyertyák segítségével, amelyek meleg LED-világítással ragyogják be a helyiséget. Nem kell az égő láng miatt aggódnia, és az sem okoz gondot, ha túl közel van a karácsonyfához. Ezeket a kis karácsonyi fényeket igen könnyű más típusú karácsonyi díszekkel összhangba állítani.

 

Rendeljen karácsonyi fényeket online a vidaXL-től

Aki elszeretné kerülni a karácsonyi tolongást és a tömeget, de azért szükséges lenne karácsonyi fényeket és egyéb dekorációkat vásárolnia, az rendelje meg online. Válassza ki kedvenc termékeit, és a vidaXL gondoskodik a gyors és ingyenes kiszállításról.

Mutass többet Mutass kevesebbet
(0 találat)