24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Úszómedencék

Hűsítsd le magad egyik medencénkben

A kerti medencék sokak szemében egy luxuscikk, viszont e forró nyári napokban szinte elengedhetetlen! Napjainkban minden féle föld feletti medencéket találhatsz, melyek családodnak és barátaidnak a nyár alatt remek mókával fog szolgálni! A vidaXL-nél találhatsz olyan medencéket, melyeket könnyedén felállíthatsz; olyan medencéket is árusítunk, melyek felfújhatóak. Ezek mellett, különböző méretekből is választhatsz. Mindenkinek rendelkezünk a megfelelő medencével!

Különböző medencék

Két medencét lehet megkülönböztetni: merev falú medencék és felfújható medencék. Mind kettő rendelkezik jó és rossz oldallal, melyeket be szeretnénk neked mutatni. A merev falúak szilárdabbak, nagyobbak és nem eresztenek úgy mint a felfújhatóak. A méretük miatt az emberek egész nyár alatt a kertben hagyják. Ezt jobb ha meggondolod, ha kerted nem olyan nagy. A felfújható medencék könnyebben felállíthatóak és elrakhatóak. Ezek kisebb méretekben is kaphatóak, mely megfelelő lesz kisebb gyerekes családnak is.

Hasznos dolgok

Mikor egész nyár alatt kint hagyod medencéd fontos lesz, hogy ezt jól karban is tartsd. Vannak pumpák, melyek kaphatóak a víz megszűréséhez, így ez tisztán tartható. Még egy-két fontos kellék a vákuumos tisztító, létrák és a világítás. Egy felkapott hozzáadás a melegítő fólia, mely biztosít arról hogy a víz mindig kellemes hőmérsékletű legyen. Más szóval, a vidaXL mindennel rendelkezik amire neked és a medencédnek szüksége van!

Mutass többet