Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Szórakoztató központok és tévéállványok

Megjelenítve: 1-48 of 555
  • ...

 

Tv szekrényt vásárolna? Böngéssze végig a vidaXL kínálatát

Egy tv szekrény vásárlása – nem beszélve a tv kiválasztásáról – igazi kihívás jelenthet. Ha egy akkora tv-t szeretne, hogy úgy érezze házimoziba csöppent, jobban tenné, ha egy nagyméretű tv állványt, vagy akár egy teljes fali tv-szekrényt választana. Amellett, hogy a tökéletes helyet kínálja a tv számára, egy tv szekrény egyéb média berendezések tárolására is kiváló. A kábelek gyakran elrejthetők a szekrény hátán lévő lyukon keresztül. Azok a típusúak, amelyek egy vagy több fiókkal lettek felszerelve elegendő helyet nyújtanak például DVD-knek és távirányitóknak. Sok ember számára egy kihívást jelent a megfelelő szekrény kiválasztása, ami nem csak egyszerűen jól mutat, de talál is a szoba többi bútorzatával. A vidaXL széles választékának köszönhetően bizonyosan mindenki megfogja találni a neki megfelelő terméket.

Különböző stílusú fából készült tv szekrények

Egy új tv szekrényt kiválasztása során fontos olyat keresni, amelyik talál majd a többi berendezéssel. A vidaXL-nél számos különböző stílusú olcsó fából készült tv állványt talál. Ha egy igazán szemet gyönyörködtető darabot keres, azt javasoljuk, válasszon egy újrahasznosított fából készült tv állványt. Az ilyen típusú bútorok több fafajtából készülnek és különböző színűek. Kézzel készültek, így mindegyik rendkívül egyedi. Választékunkban néhány fából készült tv állvány fém elemeket tartalmaz, ipari megjelenéssel ruházva fel ezeket. A vidaXl-nél egyaránt talál skandináv, retró, klasszikus és modern stílusú bútorokat is. Hogyha valami elegánsabbat keres, választhat fényes tervzésű szekrényeink közül. A rengeteg anyag mellett, egyértelműen számos különböző méretű tv állvány közül is választhat. Mert tudjuk, hogy nincs annál bosszantóbb, mint rájönni arra, hogy a tökéletes tv állványt nem lehet megtalálni a megfelelő méretben.

Teljes fali tv-szekrény elegendő tárolóhelyért

A vidaXL-nél nagyszerű bútor választékot talál versenyképes áron. Ha elegendő hellyel rendelkezik egy nagyméretű tv szekrény tárolásához, azt javasoljuk, böngéssze végig fali tv-szekrény választékunk. Remek helye lesz a tv-nek és ráadásul rengeteg tárhellyel fog bővülni a szoba. Ha minden ugyanolyan elegáns stílusú, egy fali tv-szekrény egységesítő darabja lesz a helyiségnek. Különböző dizájnok, beállítások, anyagok és színek közül választhat.

 

Mutass többet