24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5
Bútorok  (819)
Asztalok  (819)

Dohányzóasztalok

Megjelenítve: 1-48 of 819
  • ...

Válasszon egy különleges dohányzóasztalt a vidaXL-től

Egy kitűnő dohányzóasztallal könnyen stílusosabbá alakíthatja otthona dekorációját. A vidaXL széles választékban kínál olcsó dohányzóasztalokat a klasszikus stílusútól kezdve a romantikuson át az ipari stílusúig. A dohányzóasztal szó szerint az ülősarok középpontja, szóval nem is kell több ok arra, hogy egy igazán mutatós darabot válasszon. Egy nagyméretű online bútorüzletnek megfelelően az egyik legfontosabb tényező, amire a vidaXL figyel, a legújabb trendek követése. Tehát bármilyen típusú asztalt keresne, a vidaXL a tökéletes hely, ahol megtalálja a legdivatosabb és találóbb darabot otthona bármelyik szobájába.

 

Funkcionális dohányzóasztal akció

Ha akciós dohányzóasztalt keres, ami ugyanakkor jól is mutat, a vidaXL-nél megtalálja. Egy dohányzóasztal nélküli ülősarok nem csak üres, de értelmetlen is. Dohányzóasztal nélkül hova fogja helyezni rágcsálni valóját, italát vagy mutatós fotókönyvét? És ne feledjük, hogy a távirányitó is karnyújtásnyira van tévézés közben. Ez a típusú asztal nem csak funkcionális, hanem dekoratív kiegészítőként is szerepel otthona berendezésében. Mivel a dohányzóasztal gyakran a szoba közepére van elhelyezve, fontos, hogy a többi bútorzattal találó dizájnút válasszon. A vidaXL-nél széles választékban talál különböző stílusú dohányzóasztalokat, a bohém stílustól kezdve a vidéki vagy ipari stílusig.

 

Egy kis dohányzóasztalt szeretne vagy egy nagyméretűt? A vidaXL-nél megtalálja

A vidaXL-nél széles választékban talál bútorokat, beleértve a dohányzóasztalokat, amelyek különböző anyagokban, színekben és formákban találhatóak meg. Teljesen feldobhatja otthonát néhány kis dohányzóasztallal kiegészítve nappaliját. Emiatt a vidaXL termékválasztéka számos kis dohányzóasztalt kínál, hogy biztosan lenyűgözze majd vendégeit. Több dohányzóasztal hozzáadásával kellemes légkört alakíthat ki. Kis dohányzóasztalaink különböző anyagokból készülnek, többek között a következőkből:

  • Fa
  • Bambusz
  • Fém
  • Üveg
  • Műanyag

A vidaXL széles választékban talál újrahasznosított fából készült termékeket is. A színbeli változatok minden egyes asztalt egyedülállóvá tesznek, és fémmel való kombinációjuk ipari stílust eredményez. A vidéki- vagy modern stílus kedvelői szintén számos kerek dohányzóasztal közül választhatnak.

 

Dohányzóasztalok kombinációja

Ha nem sikerül két asztal közül választani, két vagy három dohányzóasztal kombinálása remek összeállítást eredményezhet. Válasszon különböző stílusú és színű kis asztalokat. De úgyszintén választhat egy nagyméretű dohányzóasztalt egy ugyanolyan anyagú kisasztallal. Ezáltal kis egységességet teremtve a szobában.

Mutass többet