A legforróbb trendek: arany díszítések

Egy kis csillogás, amitől ragyogni fog az otthona

 

Az arany mindig is a gazdagság és a luxus szimbóluma volt. A használata viszont a belsőépítészetben az idők folyamán változott, a jólétet és giccses stílust képviselve. Ha azonban megfelelő egyensúly van teremtve, az arany fényűző és elegáns megjelenést hoz létre.

Az arany díszítések újra divatba jöttek, és minden bizonnyal felkeltették a figyelmünket. Merjen arany kiegészítőkkel elegáns hangulatot teremteni, vagy emelje ki a helyiség egyes részeit néhány ízléses arany részlettel. Díszítse otthonát arany dekorációkkal vagy arany színű bútorokkal a kifinomult megjelenés érdekében.

 

 

Egyszerre merész és nyugtató színkombinációk

Az arany díszítések használata kihívásnak tűnhet, de szerencsére ez az elegáns irányzat megtanít minket arra, hogyan kerüljük el az ízléstelen dizájnt. Az aranyat jól átgondolt színpalettával kell tompítani, és mi elárulunk néhány lehetőséget.

A legbiztosabb megoldás a fekete-fehér használata az arannyal. Ez a kombináció egy valóban kifinomult megjelenést hoz létre. Egy másik opcióként az aranyat kombinálhatja semleges árnyalatokkal, ez melegséget fog kölcsönözni otthonának. Végül pedig kialakíthat akár egy nagyon merész színösszeállítást is, az aranyat mélyzölddel vagy kékkel párosítva, vagy egy lágy pezsgő-rózsaszín palettával, hogy egy igazán különleges dizájnt teremtsen.

 

 

Az aranyat megfelelő anyagokkal kell használni

Az aranyat mindig a megfelelő anyagokkal kell párosítani. Rendkivül fényűző volta miatt, az arany egy olyan kifinomult alapon kell megjelenjen, amin ragyoghat, túlzások nélkül. A bútorok és kiegészítők esetében válasszon olyan anyagot, ami illik a helyiséghez, hogy kiegyensúlyozott megjelenést teretmsen. Ha az aranyat acéllal vagy üveggel kombinálja, nagyszerű modern érzés kelthető. De párosíthat arany kiegészítőket tömör fával is ahhoz, hogy egy stílusos teret hozzon létre. Egy extravagáns dizájnhoz ötvözze az arany díszítéseket márvánnyal és bársonnyal.

 

      

Használjon arany díszítéseket, és változtassa lenyűgözővé az unalmasat

A fekete-fehér minimalista belsőépítészet is lehet kiemelkedő. Ehhez pedig az arany kiegészítés lesz a tökéletes megoldás. A párnák, függönyök vagy világítótestek arany színnel díszítve élénk és stílusos megjelenéssel gazdagodnak. Hangsúlyozza ki otthonának bizonyos tereit, melegséges és hívogató légkört teremtve jelenlegi kialakítása mellett. Továbbá ne feledje, hogy az arany díszítésekkel könnyen fel lehet hívni a figyelmet kisebb helyiségekre vagy terekre is. Az arany fénye nyitottabb és tágasabb benyomást kelt egy szobában.