A legforróbb trendek: fehér és világos

A nyugalom alábecsült ereje

 

Mit jelent Ön számára a fehér? A fehér, az általános felfogás szerint, a tisztaság, a nyugalom, és a nemesség jelképe. Lakásunk berendezésekor mindig szoktunk használni fehér tárgyakat, legyen az bútor vagy dekoráció. De mit gondol egy teljesen fehér belső térről?

Az otthonunkban a fehér kétségtelenül egy időtálló választás. A legforróbb trendek egyike szerint, a fehér és világos belső terek rendkívül felkeltik a figyelmünket. Lássuk hát, hogyan rendezhetünk be egy teret a fehér és annak árnyalatai alapján, de nézzük meg azt is, hogy mit tegyünk, illetve mit kerüljünk, ha ezt a trendet alkalmazzuk.

 

 

Hogyan rendezzünk be egy fehér belső teret

A fehér minden szobához passzol. Nyugodt légkört teremt, amely ráadásul hívogató is. A fehér a tisztaságot és stílusosságot is szimbolizálja, ezért rendkívül gyakoriak a fehér konyhák. A fehér tökéletesen illik minden helyiséghez, és segít abban, hogz a kisebb terek nagyobbaknak és fényesebbeknek tűnjenek.

Sokan azonban tartanak a teljesen fehér helyiségektől, azt gondolva, hogy nem lesznek otthonosak és rideg hangulatot árasztanak. Ennek elkerülése érdekében kövesse a fehér használatának első számú szabályát: a fehér árnyalatainak a rétegezése. Párosítson fehér nüanszokat különböző természetes árnyalatokkal az otthonos és melegséges hangulat érdekében. Ennek módját Ön dönti el. Az alapvető bútorok lehetnek fehérek, a kiegészítők pedig más árnyalatúak, hogy felerősítse a megjelenést. Vagy válasszon semleges árnyalatú nagyobb bútorokat, és használjon fehér dekorációt, hogy kiemelje őket. Mindig próbáljon kiegyensúlyozott megjelenést teremteni - a teljesen fehér dizájnban nincs olyan, hogy elég.

 

 

A textúra a legfontosabb 

A fehér terek eleganciát és gazdagságot sugallnak, ha passzoló textúrákkal és színekkel vannak párosítva. Annak érdekében, hogy elkerülje a hideg megjelenést, és egy otthonos és melegséges dizájnt hozzon létre, ruházza fel gazdag textúrával a teret. A választás kizárólag attól függ, hogy Ön mit szeret és milyen stílust szeretne kialakítani. A fehér jól párosul mindennel, ami csak eszébe jut.

Egészítse ki a helyiséget természetes fából készült bútorokkal a skandináv megjelenéshez. A fehér szín téglával párosítva - legyen az színes vagy fehér - egy lenyűgöző kombináció. A márvány a fehér társaságában kiemelkedik az összetett textúrájával. Adjon hozzá néhány gazdag anyagot, ami lehet gyapjú, pamut vagy selyem. Játsszon a fehér különböző árnyalataival és a sokoldalú semleges színekkel a melegséges minimalista hangulatért.

 

      

Az ellentétek ereje

A fehér önmagában is egy erőteljes szín. Ennek ellenére a fehér trend nem szakad el ettől az esztétikától, hanem gyönyörű kontrasztokkal gazdagítja. Kombináljon egy törtfehér kanapét krémszínű árnyalatokkal, amelyek megjelenhetnek a szőnyeg és egyéb kiegészítők formájában, de vigyen élénk zöldet is a térbe pár növénnyel. Ezáltal egy friss és hangulatos lakóteret fog nyerni.

A kék rengeteg gyönyörű árnyalata egy magasabb szintre emeli a fehér belső tereket. A mediterrán megjelenés remekül működik egy modern konyhával, egyedülálló, nyaralós hangulatot teremtve. A fehér szín lehetővé teszi, hogy a szoba megvilágításával is játszhasson. Ruházza fel átlátszósággal és fémes csillogással. Üveg, ezüst és arany dekorációkkal kombinálva a fehér belső terek nyugtató hatású, díszes vászonná válnak.