Találja meg a nyugalmat szabadtéri szentélyében a nyugalom kertje trendünkkel. Tudja meg, hogyan hozhat létre egy gyönyörű pihenőhelyet, hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.

 

3 ok, amiért imádni fogja a nyugalom kertje trendet

Megmutatjuk, hogyan fokozhatja könnyedén szabadtéri pihenőélményét. Tippjeink segítenek felfedni kertje rejtett szépségeit.


@krusia_domatorka

Bútorozza be pihenő oázisát stílusosan

1 / 3

A hangulatos nyugágyaktól a gyönyörű étkezőgarnitúrákig kerti bútoraink stílusos menedékké varázsolják kertjét. Egyszerűen dőljön hátra, és élvezze szabadidejét a friss levegőn!

@grzesiowydom

Dekorációk, amelyek számítanak

2 / 3

Hagyja, hogy kertje ragyogjon a színekben, csillogásban, és békében. Fedezze fel élénk szőnyegeinket, texturált párnáinkat, és csillogó fényeinket!

@helene_mara

Zen állapot

3 / 3

A zen állapot a zöld visszavonulás kulcseleme. A lassú élet inspirálásához válasszon műnövényeket, árnyékoló napernyőt, vagy akár egy nyugtató szökőkutat központi elemként.

 

Elengedhetetlen darabok egy zen kerthez

Frissítse fel kerti oázisát stílusos kellékeinkkel! Válasszon a nyugodt szökőkutak, kényelmes ülőgarnitúrák, étkezőgarnitúrák, és menő dekorációk közül, hogy kényelmessé és divatossá tegye kültéri szentélyét.


Most felkapott
+ 13 beállítások
8 000,00 Ft

Áfával

3619,91 Ft /m²


 

Az 5 legjobb stílustipp egy nyugodt kerthez

  1. Kényelmes és szórakoztató ülőhely: válasszon puha párnákat vagy vagány függőágyakat, hogy hívogató pihenőhelyeket teremtsen kertjében.
  2. Válasszon természetes anyagokat: válasszon fából vagy rattanból készült bútorokat, hogy beleolvadjon a természetbe, és fokozza a kültere nyugodt hangulatát.
  3. Használja okosan bútorait: Rendezze el a kültéri darabokat sokoldalú elrendezésben, hogy megfeleljen a különféle tevékenységeknek, az összejövetelek szervezésétől a csendes pillanatok élvezetéig.
  4. Hozzon létre árnyékot: Adjon hozzá pergolákat, napernyőket, vagy napellenzőket, hogy árnyékot biztosítson, és egész nap kényelmesen élvezze a kertjét.
  5. Tegye egyedivé: Adja hozzá egyedi stílusát díszpárnákkal, takarókkal, vagy nyugtató színű kültéri szőnyegekkel, hogy zen állapotot teremtsen kertjében.

 

Merítsen ihletet ügyfeleink nyugodt kerti ötleteiből

Játékos kerti díszek a zen szentélyéhez

 

Keressen további ihletet